Kilpatoiminta

Kilpaa niin asfaltilla…

Hannu Möttönen, Ari Piirainen ja Erno Kostamo ovat edustaneet menneinä vuosina upeasti kerhoa kilparadoilla.

Ykköskuskina maailmalle on tarjottu ”kerhon omaa kasvattia”, kiteeläistä Erno Kostamoa. Erno siirtyi vuonna 2007, oltuaan aiemmin voittamaton minimotoissa, ajamaan 125-kuutioisia sekä Suomen että ulkomaan sarjoissa. Suurimpana saavutuksena 125-luokasta onkin vuonna 2008 tullut Suomen mestaruus!

MC Kiteen ”ykköskuski” maailmalle, Erno Kostamo.

Myös ”rivijäsenillä” on mahdollisuus kokeilla rata-ajoa! Kerholla on oma Minimoto, jolla kerholaiset voivat painella menemään polvi maassa Tolosenmäen mikroautoradalla. Lisäksi kerholaisilla on mahdollisuus käydä kaksi kertaa kesässä kerhon avustamana Virtasalmen radalla kokeilemassa omien pyörien kallistusvaroja ja ajolinjoja.

 

…kuin sorallakin!

MC Kiteen kasvatti, Jokikone KTM Racingiä edustava Toni Koskinen.

Viime vuosina enduro- ja motocrossharrastus on nostanut voimakkaasti päätään kerholaisten keskuudessa. Hyvänä esimerkkinä tästä innokkuudesta enduro- ja motocrossharrastusta kohtaan on viereisen kuvan Toni Koskinen.  Kisoissa käydään yhä aktiivisemmin ja olemme hallinnoineet vuoden 2008 alusta lähtien yhdessä Keski-Karjalan Moottorikelkkailijat ry:n kanssa Tolosenmäellä sijaitsevaa motocrossrataa.

Lue Tolosenmäen motocrossradan tarkempi esittely täältä!

MC Kiteellä on monta kilpakuskia. Osa kuskeista löytyy tämän linkin takaa: MC Kiteen kuljettajat