30. PONUTAIVAL 29.07-31.07.2022 

Koronatilanteesta johtuen on muistettava turvavälit sekä rajoitukset!

Mc Kitee järjestää pontikkaperinnettä vaalivan motoristihenkisen kokoontumisajon. Paikka on perinteinen Karjalan Kievarin leirintäaluella, Suomen puhdasvetisimpiin järviin kuuluvan Puruveden rannalla (Opasteet 6-tieltä, katso myös kartta!)
Ponutaival- kokoontumisajo on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen parhaimmista kokoontumisajoista. Siitä pitävät huolen karjalainen vieraanvaraisuus, upea paikka Puruveden rannassa sekä motoristeille viikonloppuna tarjottava maukas ja runsas murkina!

Alla tietoja ajankohtaisesta Ponutaival- kokoontumisajosta.

Osallistumismaksu 45 €, joka sisältää:

· ohjelmiston
· 
telttapaikan 

· kaksi runsasta ja maukasta ruokailua 
· kaksi reilua ja kuitupitoista aamupalaa
· kiertoajelun
· ajotarran 
· ohjelmaa ja kilpailuja

Jos haluat säästää portinvartijoilta ja itseltäsi ylimääräistä vaivaa, niin lataa tästä itsellesi ilmoittautumislappu. Tulostat & täytät lapun valmiiksi etukäteen, niin pääset mahdollisimman nopeasti nauttimaan ponutaipaleen tunnelmasta 🙂 (Sinistä tekstiä painamalla näet mistä lapusta on kyse ja ”Lataa” nappia klikkaamalla lataat sen omalle koneellesi)

Jos sinulla on jotain kysyttävää Ponutaipaleeseen liittyen, oli se sitten reittiohjeisiin tai itse tapahtumaan liittyvää, niin ota ihmeessä yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla!

S-posti: [email protected]

Puhelin: Kari Kosonen, Puheenjohtaja 0400 – 943 934

Ponutaipaleen käsiohjelma löytyy myös sähköisenä versiona!

Ponuohjelma12022.docx-2